مرکز آی تی همدان
در این وبلاگ قصد دارم به جدیدترین اخبار دنیای IT بپردازم
 
 

کمپانی ARM از تراشه‌های جدیدی سری Cortex-A50 رونمایی کرد. این خانواده از پردازنده‌های ARM معماری ۶۴ بیتی دارند و احتمالا در سال ۲۰۱۴ به تولید انبوه خواهند رسید. Cortex-A53 قدرت پردازشی تقریبا معادل با Cortex-A15 خواهد داشت ولی مصرف انرژی آن یک چهارم است. Cortex-A57 مصرف انرژی تقریبا معادل با Cortex-A15 دارد، در حالی که قدرت پردازشی آن به سه برابر می‌رسد.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:23 :: توسط : شهلا تهرانی

مدیر مالی ایسوس، دیوید چانگ به وال‌استریت ژورنال گفته که کمپانیش هر ماه بیش از یک میلیون دستگاه از تبلت نکسوس ۷ را به فروش می‌رساند. سه‌شنبه گذشته این کمپانی تایوانی اعلام کرد که تولید تبلت‌‌های این شرکت در سه ماهه سوم امسال رشد چشم‌گیری داشته است. هر چند دو شرکت گوگل و ایسوس تمایلی به اعلام دقیق فروش نکسوس ۷ ندارند اما این شرکت اعلام کرده که میزان تولید تبلت این شرکت در سه ماهه سوم نسبت به سه ماهه دوم سال جاری، نزدیک به ۲۰۰ درصد رشد داشته است.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:22 :: توسط : شهلا تهرانی

«دوره حفاظت از بازار رایتل 15 ماه افزایش یافت» این جدیدترین خبر در خصوص فعالیت جسته و گریخته اپراتور سوم است. اپراتوری که پیوسته با حاشیه‌های گوناگون در رسانه‌ها خبرساز می‌شود و پیوسته نیز از حمایت دولتی برخوردار است. حمایتی که تمام تاخیرهای چندسال اخیر این اپراتور برای ارائه خدمات نسل سوم را نادیده می‌گیرد و برای گسترش بازار راه‌اندازی نشده آن نیز به مدت دوسال به اپراتورهای دیگر فعال در بازار تلفن همراه، اجازه ارائه خدمات نسل سوم را نمی‌دهد. در جدیدترین اقدام نیز در حالی که تنها 8 ماه به پایان این زمان انحصاری باقی مانده، خبرها حاکی از این است که مسوولان اپراتور سوم با جلب نظر نهادهای بالادستی خارج از وزارت ارتباطات و بدون اطلاع به سازمان تنظیم مقررات به عنوان سیاستگذار بازار ICT، توانستند دوره حفاظت خود را از 24 ماه به 39 ماه افزایش دهند.


تحریم‌ها عامل افزایش دوره انحصار!

شایعه افزایش دوره انحصار دو ساله اپراتور سوم برای ارائه خدمات نسل سوم به صورت رسمی در نشست خبری سالانه ایرانسل مطرح شد. اما روز بعد از این نشست مسوولان سازمان تنظیم مقررات با اعلام افزایش 15 ماه دوره حفاظت از بازار اپراتور سوم به صورت رسمی اعلام کردند که تمامی شایعات مطرح شده در این خصوص صحت داشته است. محمدعلی فرقانی، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، با اعلام این خبر تاکید کرده بود که دو اپراتور اول و دوم نمی‌توانند تا پایان این مدت سرویس‌دهی خود را در شبکه نسل سوم آغاز کنند.

وی تصریح کرده بود که، البته کمیسیون تنظیم مقررات با در نظر گرفتن شرایط اپراتورهای تلفن همراه سیاست‌گذاری‌های لازم را در این زمینه در دستور کار خود قرار می‌دهد.

فرقانی با بیان اینکه در صورتی که اپراتور‌ها مطابق با پروانه فعالیت، به تعهدات خود عمل نکنند با آنها برخورد قانونی می‌شود، افزایش دوره حفاظت اپراتور سوم را قانونی عنوان کرده و اضافه کرده بود که فرصت اولیه دوره حفاظت این اپراتور پایان اردیبهشت ماه سال آینده به اتمام می‌رسد که به دلیل مشکلات متعدد در مسیر این اپراتور دوره حفاظت آن 15 ماه تمدید شده است.

فرقانی مشکلات متعدد را به تحریم‌های اقتصادی ارتباط داده و گفته است که مدیران اپراتور سوم با پیگیری مشکلاتی که تحریم‌های اقتصادی به این اپراتور تحمیل کرده است توانستند با جلب نظر موافق نهادهای بالادستی خارج از وزارت ارتباطات، دوره حفاظت از بازار خود را افزایش دهند. در حالی مسوولان سازمان تنظیم مقررات علت افزایش دوره محافظت اپراتور سوم را به تحریم‌ها ارتباط می‌دهند که براساس گزارش‌های مستند در 5 ماه گذشته هیچ تحریمی در این حوزه از سوی کشورهای اروپایی و آمریکایی متوجه ایران نشده است و به جز این نیز تاکنون ایران با تحریم جدیدی در حوزه ارتباطات روبه‌رو
نبوده است.

این یعنی از زمان صدور پروانه فعالیت برای اپراتور سوم در سال 88، مطرح شدن وعده‌ها و تاریخ‌های گوناگون برای شروع به کار این اپراتور در مرداد،آبان، دی و بهمن 89، خرداد سال 90 و تا تیر ماه سال 91 ، ایران با هیچ تحریمی روبه‌رو نبوده تا به این واسطه فعالیت و گسترش شبکه اپراتور سوم با مشکل مواجه شود. بنابراین اپراتوری که براساس پروانه مکلف به راه‌اندازی شبکه خود در بهمن سال 89 بوده، ملزم است تمام پرداخت‌ها، قراردادها، گشایش اعتبارات مالی(ال‌سی)، خریداری و نصب تجهیزات مورد نیاز برای گسترش شبکه خود را، تا قبل از شروع تحریم‌های بین‌المللی فراهم می‌کرد. به باور کارشناسان شاید تنها مشکلی که طی چند ماه اخیر فعالیت اپراتور سوم را با مشکل مواجه کرده است به نوسانات بازار ارز و افزایش برابری نرخ ارز و ریال مربوط باشد که این مشکل اپراتورهای دیگر فعال در این بخش و دیگر فعالان بازار را نیز با افزایش هزینه روبه‌رو کرده است.


کاربران محکوم، اپراتورهای مغموم

افزایش دوره حفاظت اپراتور سوم به این معنا خواهد بود که؛ کاربران محکوم هستند تا به این زودی‌ها، دستشان به خدمات نسل سومی گوشی‌های همراهشان نرسد. از سوی دیگر نیز دو اپراتور فعال در کشور یعنی ایرانسل و همراه اول، با توجه به برنامه‌ریزی‌های خود و خوشبینی به اجرای آنچه در پروانه اپراتور سوم آمده، تقریبا باید 23 ماه دیگر منتظر بمانند، تا بتوانند خدمات نسل سوم را به کاربرانشان ارائه کنند.

مسوولان همراه اول در واکنش به تصمیم جدید برای افزایش دوره انحصار شبکه اپراتور سوم به خبرنگار دنیای اقتصاد می‌گویند از آنجا که هنوز این دستور از سوی کمیسیون سازمان تنظیم مقررات به آنها ابلاغ نشده نمی‌توانند واکنشی نسبت به این خبر داشته باشند. برخی شنیده‌های دنیای اقتصاد از این اپراتور حاکی است که همراه اول آمادگی ارائه خدمات نسل سوم به مشترکانش را دارد. مسوولان ایرانسل نیز تا زمان ابلاغ رسمی این دستور از سوی کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، حاضر به اعلام واکنش رسمی نسبت به این تصمیم نیستند، اما آنطور که مدیرعامل شرکت ایرانسل در مراسم شش سالگی این اپراتور اعلام کرد، اجرای این تصمیم توسط سازمان تنظیم مقررات مغایر قوانین صادر شده برای شرکت ایرانسل خواهد بود، چرا که براساس شرایط رقابتی بازار، دوره انحصار برای ارائه خدمات با تکنولوژی بالاتر تنها دوسال است و اگر دوره انحصار اپراتور سوم از 24 ماه به 39 ماه افزایش پیدا کند شرایط یکسان رقابتی از دو اپراتور دیگر حاضر در این بازار گرفته خواهد شد.


رگولاتوری از همه جا بی‌خبر

نکته قابل توجه در بین تمام این اتفاقات و حمایت دولت از فعالیت اپراتور سوم، بی‌خبری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نسبت افزایش دوره انحصار اپراتور سوم است. براساس اخبار منتشر شده، مسوولان اپراتور سوم از طریق وزارت رفاه درخواست افزایش دوره انحصار خود را به ریاست جمهوری اعلام کرده‌اند. یعنی این اپراتور بدون اطلاع‌رسانی به وزیر ارتباطات و بدون در نظر گرفتن نظر سازمان تنظیم، به عنوان سیاست‌گذار و تصمیم‌گیر اصلی بازار ICT توانسته است، دوره انحصار خود را به بهانه تحریم‌ها افزایش دهد.

لطف‌ا... سبوحي، معاون بررسي‌هاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، در پاسخ به این سوال دنیای اقتصاد که اجرای این دستور چه تاثیری روی بازار تلفن همراه خواهد گذاشت، می‌گوید:« ما چنین تصمیمی نگرفته‌ایم که حالا بخواهیم در خصوص تاثیر آن روی بازار نظر بدهیم.» وی همچنین در واکنش به محروم شدن کاربران از استفاده خدمات نسل سوم نیز تنها به این جمله اکتفا می‌کند که این تصمیمی است که گرفته شده و به زودی ابلاغ خواهد شد. سبوحی همچنین تاکید می‌کند که در حال حاضر نظارت‌ها و فشارها روی رایتل همچنان ادامه دارد تا هر چه سریع‌تر این سرویس در کشور راه‌اندازی شود و در برخی از نقاط نیز جریمه‌هایی به اپراتور سوم ابلاغ شده است.

اما محمد سلیمانی، وزير سابق ارتباطات و فناوري اطلاعات، که حالا مدتی است عهده‌دار ریاست کمیته فناوری‌های نوین مجلس را به دست گرفته است با انتقاد به فعالیت اپراتور سوم در کشور می‌گوید: «شبکه نسل سوم تلفن همراه در کشورهای دیگر در کمترین زمان ممکن راه‌اندازی می‌شوند و این در حالی است که تقریبا بیش از سه سال است که کاربران به انتظار استفاده از خدمات این اپراتور نشسته‌اند.» سلیمانی در حالی نسبت به فعالیت اپراتور سوم لب به انتقاد گشوده که به باور بسیاری از کارشناسان، یکی از دلایل تاخیر در راه‌اندازی این اپراتور در کشور به تصمیمات و سیاست‌گذاری‌های وی در زمان ریاستش بر وزارت ارتباطات باز می‌گردد.

با این حال سلیمانی معتقد است که راه‌اندازی و ارائه خدمات نسل سوم در کشور نباید اینقدر طول می‌کشید. وی همچنین در واکنش به این ادعا که تحریم‌ها دلیل راه‌اندازی کند شبکه نسل سوم در کشور شده است، می‌گوید: «مشکل اين اپراتور نداشتن تکنولوژي و مساله تحريم نيست؛ چرا که حوزه ارتباطات تاکنون با هیچ تحریمی مواجه نبوده است». وی در ادامه می‌افزاید: «رايتل نمي تواند بهانه تحريم و عدم سرمايه و تخصص بياورد و دستگاه‌هاي نظارتي مسوولند که ناکامي اين اپراتور را براي مردم شفاف‌سازي کنند.» وزیر سابق معتقد است که اين اپراتور بيمار است و مسوولان بايد براي يافتن نوع بيماري آن هر چه سریع‌تر اقدام کنند.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:21 :: توسط : شهلا تهرانی

شرکت نوکیا پس از مدت زمان طولانی بالاخره دو گوشی Lumia 920 و Lumia 820 را معرفی کرد.


در حالی که پیش بینی شده بود نوکیا ممکن است تا پیش از پایان سال جاری میلادی نتواند گوشی های Lumia 920 و Lumia 820 را برای عرضه جهانی آماده کند و موجبات نگرانی بسیاری از سرمایه گذاران را فراهم کرده بود، روز گذشته طی مراسمی این دو گوشی را عرضه کرد.

Lumia 920 و Lumia 820 نخستین گوشی های مبتنی بر ویندوز فون هشت به شمار می روند که برای عرضه به بازار جهانی آماده شده اند.

گفته می شود این گوشی ها در طول هفته جاری در فروشگاه های مختلف در اختیار کاربران قرار می گیرند.

بر اساس این گزارش، کشورهای فرانسه و انگلیس نخستین میزبان گوشی های Lumia 920 و Lumia 820 نوکیا به شمار می روند. این دستگاه ها ماه آینده در بازار روسیه، آلمان و سایر بازارهای منتخب عرضه خواهند شد.

لومیا ۹۲۰ در آلمان با قیمت ۸۳۵ دلار و در ایتالیا با قیمت ۷۷۱ دلار عرض خواهد شد. مدل لومیا ۸۲۰ نیز با قیمت ۶۴۳ دلاری وارد بازار اروپا می شود.

Lumia 920 دارای صفحه نمایش منحنی 4.5 اینچی با وضوح 1280×720 است که به فناوری جدید PureMotionHD+ نیز مجهز شده است. پنل LCD به کار رفته در این گوشی، طبق ادعای نوکیا 25 درصد روشن‌تر از پنل های LCD دیگر موجود در بازار است. این صفحه نمایش از فناوری Super Sensitive Touch هم بهره می برد که به کاربران امکان می‌دهد بتوانند از گوشی خود حتی با دستکش نیز استفاده کنند. همچنین این صفحه نمایش قادر است 16 میلیون رنگ را نمایش دهد.

Lumia 920 از پردازنده دو هسته ای 1.5 گیگاهرتزی Snapdragon S4 Krait و پردازشگر گرافیکی Adreno 225 بهره می برد و دارای یک گیگابایت حافظه RAM است. حافظه داخلی این گوشی نیز 32 گیگابایت است.

سیستم عامل این گوشی ن ویندوزفون هشت است و اولین عضو خانواده لومیا به شمار می رود که از فناوری PureView در دوربین خود بهره می‌برد. درست است که سنسور دوربین این گوشی همانند گوشی 808، 41 مگاپیکسلی نبوده و تنها 8 مگاپیکسل است ولی طبق ادعای شرکت نوکیا، این سنسور بسیار بهتر و بهینه تر از سنسورهای 8 مگاپیکسلی موجود روی گوشی‌های دیگر است. به علاوه این دوربین به فلاش LED نیز مجهز بوده و می‌تواند با کیفیت Full HD 1080 فیلم‌برداری کند.

باتری موجود روی این گوشی باتری دو هزار میلی آمپری از نوع لیتیوم یونی است که به راحتی بیش از 15 ساعت مکالمه را پشتیبانی می‌کند.

یکی از بهترین قابلیت های این گوشی، کیت داخلی شارژ بی سیم است. این گوشی دارای استاندارد Qi بوده و با لوازم جانبی که از این استاندارد پشتیبانی می‌کنند، سازگار است.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:20 :: توسط : شهلا تهرانی

تازه‌ترین نسخه از سیستم عامل ویندوز فون برای گوشی‌های هوشمند ظرف چند روز آینده عرضه می شود

مایکروسافت سهم چندانی از بازار سیستم عامل های همراه در اختیار ندارد و امیدوار است با عرضه ویندوز فون 8 و با توجه به قابلیت های تازه آن بتواند سهم خود را در برابر قبایی همچون آندروید و iOS افزایش دهد.

افزایش سازگاری با ویندوز و پلاتفورم کنسول بازی Xbox از جمله مزایای ویندوز فون 8 اعلام شده است که باعث می شود کاربران محصولات مختلف مایکروسافت برای همگام سازی داده ها و اطلاعات خود کمتر با مشکل مواجه باشند.

مایکروسافت با تعدادی از شرکت های سازنده گوشی نیز مذاکره کرده تا برخی مدل های جدید گوشی های هوشمند که مجهز به این سیستم عامل هستند تا پایان هفته در دسترس قرار بگیرند. همچنین در ماه نوامبر و اوائل سال آینده میلادی هم تعدادی از این گوشی ها عرضه خواهند شد.

نوکیا، اچ تی سی و سامسونگ از جمله اولین شرکت هایی هستند که گوشی های مجهز به سیستم عامل ویندوز فون8 عرضه می کنند. تسهیل دسترسی به شبکه های اجتماعی، امکانات متنوع چندرسانه ای، امکان مشاهده فیدهای خبری حتی در صورت قفل بودن صفحه گوشی از جمله دیگر امکانات ویندوز فون 8 است.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:19 :: توسط : شهلا تهرانی

مشاور مدیر عامل و مجری طرح IPTV شرکت مخابرات ایران در همایش ملی خدمات چندرسانه‌ای بر بستر باند وسیع، از سیاست‌گذاری تا اجرا، به تشریح ویژگی‌های تکنولوژی IPTV پرداخت.

نادر صابری‌وند اظهار کرد: IPTV (تلویزیون اینترنتی) به تنهایی سرویس مستقلی نیست، بلکه ترکیبی از چند سرویس است که جامعه امروز ما نیازمند این سرویس است و نیاز به تعریف خاصی است. این تعریف شامل پیوند میان تکنولوژی و ارتباطات مخابراتی و ارتباطات رسانه‌ای موجب خلق سرویس‌های نوین از جمله IPTV شده است.



صابری‌وند ادامه داد: برای ارائه‌ی سرویس IPTV سازمان خاصی نمی‌تواند ارائه‌ دهنده باشد، بلکه برای ارائه‌ی سرویس‌ها باید همه اجزاء وارد شوند و نقش خود را در این میان بازی کنند و حدود 19 بخش‌اند که می‌توانند ایفای نقش کنند.



وی با اشاره به راه‌اندازی این سرویس جدید بیان کرد: ابتدا باید زاویه دید به این سرویس اصلاح شود چراکه این تکنولوژی نیز نیازمند آداب و رسوم خاص برای استفاده است.



مجری طرح IPTV با اشاره به تاثیر این سرویس در بخش آموزش کشور گفت: با استفاده از این سرویس می‌توان بهترین معلمان و آموزش‌ها را به خانه‌ها آورد و شاهد انقلاب و تحول در این حوزه شد.



صابری‌وند بیان کرد: با ایجاد سرویس ویدئو کنفرانس‌ هم می‌توان به کاهش سفرهای مدیران و کاهش ترافیک شهری منجر شد و این سرویس می‌تواند ارائه‌دهنده‌ی خوبی برای تامین نیاز‌های خانوار‌ها از جمله خریدهای اینترنتی‌شان باشد.



وی در ادامه با اشاره به میزان پوشش شبکه‌ی ADSL گفت: 80 درصد مشترکین در فاصله مکانی مناسب سرویس می‌گیرند و در حال حاضرADSL هیچ مشکل فنی ندارد و تا حدود 3 تا 4 کیلومتری مراکز، بهترین سرعت ارائه می‌شود و ما توانستیم تامین‌کننده‌ی پهنای باند مورد نیازمشترکان باشیم و اکنون درحال ارتقاء سرویس هستیم و بستر آماده است.



وی تاکید کرد: وضعیت شبکه در حال حاضر مناسب است؛ در سال 84 اقدامات خوبی صورت گرفت و سرویس IPTV را با نام ACS راه‌اندازی کردیم هم‌چنین در سال 88 نام تلویزیون شیما مطرح شد که صدا‌وسیما در مناطق 2 و 8 راه‌اندازی کرده است و تاکنون هم ارائه‌ی فعالیت دارند و در سال 91 نیز با IP مدیا و یا رسانه مهر قرار‌دادی با سرویس رسانه داشتیم و در حال حاضر با چهار شرکت دیگر در حال مذاکره و در انتظار مجوز هستیم.



صابری‌وند تاکید کرد: اقدامات صورت گرفته در حوزه‌ی IPTV را شکیل داده و کل شبکه‌ها را هماهنگ کردیم و اکنون هم در داخل و هم خارج شبکه نیازمند سرویس است.



وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سال 90 شرکت مخابرات ایران حدود هشت هزار میلیارد ریال در این زمینه سرمایه‌گذاری کرد و برای سال 91 نیز پیش‌بینی شده که 14 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در این زمینه انجام شود و این ارقام می‌تواند هم صرف توسعه‌ی شبکه و هم نوسازی شود.



صابری‌وند در توضیح چالش‌های IPTV گفت: این چالش‌ها شامل رگولاتوری، تعرفه، بازار و محتواست که اگر در حوزه‌ی تعرفه‌ها با این وضع ادامه یابد، به نظر می‌رسد ادامه‌ی فعالیت غیرممکن شود.



مشاور مدیر عامل و مجری طرح IPTV مخابرات ایران تاکید کرد: اگر این چهار مقوله حل شود، این سرویس به راحتی راه می‌افتد و باید در نظر داشت که باید به همه‌ی ذینفعان این حوزه اجازه ایفای نقش دهیم، چراکه IPTV تنها برای سرگرمی نیست.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:19 :: توسط : شهلا تهرانی

گوگل روز گذشته طی مراسمی از گوشی جدیدش با همکاری شرکت کره ای ال جی رونمایی کرد.

گوگل که همیشه پس از مدت زمان طولانی و مقدمه چینی های بسیار محصول جدیدش را رونمایی می کرد، روز گذشته بدون سر و صدا و به شکل آنلاین گوشی جدید خود را با همکاری ال جی به معرض نمایش گذاشت.

گوگل قصد داشت طی مراسمی با حضور اصحاب رسانه در نیویورک از گوشی خود رونمایی کند، اما در پی طوفان شن و باد و باران شدید که در نیویورک به وقوع پیوست این غول نرم افزاری مراسم را لغو کرده و به شکل آنلاین محصولاتش را معرفی کرد.

بر این اساس، گوگل از گوشی هوشمند Nexus 4 به همراه دو تبلت Nexus 7 و Nexus 10 رونمایی کرد که همه این دستگاه ها به نسخه 4.2 Jelly Bean آندروید مجهز شده اند.

محصول مشترک گوگل و ال جی، یک گوشی با پردازنده چهار هسته ای است و از صفحه نمایش 4.7 اینچی پشتیبانی می کند که برای هر اینچ 320 پیکسل در نظر گرفته شده است. از سوی دیگر برای این گوشی شارژر بی سیم معرفی شده که با قرار گرفتن گوشی روی آن شارژ می شود.

این گوشی در دو نسخه 8 و 16 گیگابایتی به ترتیب با قیمت 299 و 349 دلار تا چند روز دیگر در فروشگاه های Google Play گوگل در اختیار کاربران قرار می گیرد. Nexus 4 ابتدا در آمریکا، انگلیس، استرالیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا و کانادا عرضه می شود.

از ویژگی های نسخه جدید آندروید "تایپ با اشاره" است به گونه ای که فقط لازم است دست روی صفحه نمایش حرکت کند و به سرعت کلمات روی نمایشگر ظاهر می شود در این روش به جای بلند کردن انگشتان می توان با سرخوردن انگشتان از یک کلمه به کلمه دیگر کلمات را در سراسر صفحه نمایش تایپ کرد.

این نسخه از آندروید همچنین به کاربران امکان می دهد که به شکل بی سیم فیلم ها را روی نمایشگر بزرگ تماشا کرد.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:19 :: توسط : شهلا تهرانی

در شبکه ملی سلامت تاکنون 9.4 گیگابیت بر ثانیه مجموع پهنای باند فراهم ‌شده در قالب ADSL و فیبر نوری اختصاص یافته است.

ریاضی رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از ویژگی‌های این شبکه عدم وابستگی به اینترنت و صرف هزینه‌ای معادل یک دهم هزینه اینترنت است.

وی ادامه داد: به هریک از مراکز متصل‌شده به شبکه ملی اطلاعات، یک آی‌پی محدوده 10 اختصاص پیدا کرده و تعرفه خدمات اختصاصی شبکه ملی سلامت نیز تدوین شده است.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طی دو ماه گذشته 1700 نقطه پزشکی و درمانی به شبکه ملی سلامت متصل شده‌اند و تا تاریخ 8 آبان‌ماه 91، 4 هزار و 719 مرکز به شبکه متصل شده است و تا پایان سال نیز نیمی از مراکز درمانی این کشور به شبکه سلامت متصل خواهند شد.

مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بیشترین مراکز متصل‌شده به شبکه ملی سلامت در استان‌های مازندران، گلستان و سمنان قرار دارند و از مجموع مراکز متصل‌شده، 53 درصد مراکز، خانه بهداشت هستند.

ریاضی گفت: پهنای باند فراهم شده برای مراکز در سرویس ADSL از 512 کیلوبیت بر ثانیه تا 2 مگابیت بر ثانیه و در سرویس فیبر نوری از 4 مگابیت بر ثانیه تا 210 مگابیت بر ثانیه متفاوت است.

وی ادامه داد: در مجموع پهنای باند فراهم شده روی سرویس ADSL حدود 5.6 گیگابیت بر ثانیه و در سرویس فیبر نوری 3.8 گیگابیت بر ثانیه فراهم شده است.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:18 :: توسط : شهلا تهرانی

خبرگزاری فارس: غرفه‌ خبرگزاری روسیه در حالی در بخش بین‌الملل نمایشگاه مطبوعات فعال است که سایت این خبرگزاری در کشور فیلتر است.

به گزارش خبرنگار جامعه فارس در بخش بین‌الملل نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها که در طبقه دوم شبستان مصلای امام خمینی (ره) واقع است خبرگزاری روسیه در حالی دعوت شده است که سایت رسمی این خبرگزاری در ایران فیلتر است.

بخش بین‌الملل نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات همزمان با افتتاح نمایشگاه فعال شده و در حال حاضر برخی غرفه‌های آن در حال تکمیل شدن است.

معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت ارشاد قاعدتاً مجوز تمام غرفه‌ها را هنگامی صادر می‌کند که آن رسانه فعالیت رسمی داشته باشد. این رسانه روسی مانیتوری در غرفه خود نصب کرده که صفحه فیلتر شده این سایت را نشان می‌دهد که این کار باعث تمسخر بازدید‌کنندگان شده است.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:18 :: توسط : شهلا تهرانی

جدیدترین نسخه خودکارهای هوشمند قادر به ارسال موارد یادداشت به تبلت و گوشی‌های هوشمند و سهیم کردن آن‌ها با دیگر کاربران هستند.

خودکارهای هوشمند متعلق به شرکت LiveScribe دارای توانایی رقمی کردن سریع هر آن‌چه کاربر می‌نویسد، هستند.


این خودکارها همچنین قادرند صداهایی که به هنگام نوشتن هر نکته به گوش کاربر می‌رسد را ضبط کنند. برای مثال، فرد می‌تواند با خودکار خود بر روی نوت مورد نظر ضربه زده و هر آن‌چه را که مدرس یا سخنران به هنگام یادداشت گفته را، بشنود.


آخرین نمونه این خودکارهای هوشمند که LiveScribe Sky wifi نام دارد، از طریق اتصال بی‌سیم کار می‌کند.


بنابراین به هنگام شرکت در یک سخنرانی کاربر می‌تواند خودکار الکترونیکی خود را روشن کند، قسمت ضبط را زده و نکات را در یک نوت‌بوک رمزگذاری شده یادداشت کند. این خودکار تمامی نوشته‌ها را دیجیتال می‌کند و آن‌ها را به طور بی‌سیم به تبلت یا گوشی می‌فرستد و در صورت ضربه زدن بر روی هر نوشته در برنامه Evernote، خودکار، شروع به پخش صدای آنچه که کاربر در یادداشت‌برداری شنیده، می‌کند.


بدین وسیله در صورت متوجه نشدن یک نکته به دلیل بدخطی صدای سخنران به وضوح قابل شنیدن خواهد بود.


این خودکار و دیگر خودکارهای هوشمند محصول شرکت سازنده از یک دوربین ریز جهت ضبط مکان خودکار بر روی کاغذ مخصوص استفاده می‌کنند. بر روی این کاغذ مجموعه‌یی از نقاط ریز قابل مشاهده است. این نقاط به خودکار اعلام می‌کنند که در چه صفحه‌یی است و این که دقیقاً در کدام قسمت کاغذ قرار دارد، بنابراین به هنگام نوشتن، هر ضربه خودکار در 72 dpi رقمی می‌شود.


خودکار جدید فقط دارای یک دگمه منفرد بوده و به همراه یک دفتر یادداشت کدگذاری شده که به اندازه نوت‌پد معمولی است، عرضه می‌شود.


ارسال شده در تاریخ : چهار شنبه 10 آبان 1391برچسب:, :: 10:17 :: توسط : شهلا تهرانی
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید. لطفا نظر یادتون نره
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مرکز آی تی همدان و آدرس hamedanit.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 132
بازدید کل : 18181
تعداد مطالب : 43
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1